14. výlet Sezamu – bližšie info

Ďakujeme všetkým účastníkom (a ich rodičom) včerajšieho výletu. Veríme, že ste si ho užili ako najviac to šlo. Prešli sme sa, pozerali do hmly miesto na výhľady, zahrali sme sa hru, gitarovali sme a dokonca sme aj zvládli založiť oheň a opekať. Tu si môžete pozrieť fotky z výletu: https://photos.app.goo.gl/dsTXyLrdpuv13kjv7. Tešíme sa nabudúce!

——————————-

Ahojte,

pozývame všetkých riešiteľov a priateľov seminárov SEZAM a SEZAMKO na výlet, ktorý sa uskutoční v sobotu 28.8.2021.

Stretneme sa na stanici v Žiline a o 8.43 nám pôjde vlak do Poluvsia (z Bratislavy prichádza vlak o 8.37). Z Poluvsia vyrazíme po náučnom chodníku k Slnečným skalám, kde sa zahráme. Potom sa z náučného chodníku pripojíme na modrú značku, pôjdeme cez Dolnú horu a popri Bielej skale až k prameňu na Skalkách. Tam si niečo opečieme, pogitarujeme a potom už len zídeme dolu po zelenej značke do Rajeckých Teplíc k autobusovej stanici. Odtiaľ nám pôjde o 16.23 autobus do Žiliny, kde budeme o 16.50 (o 17.23 ide vlak zo Žiliny do Bratislavy, ak budete potrebovať, tak viete stihnúť aj autobus o 15.49 od Rajecké Teplice, kúpalisko, ktorým ste o 16.15 v Žiline).

Ak sa opatrenia pre okres Žilina nezmenia, tak sa výlet ako akcia v exteriéri uskutoční bez obmedzení.

V prípade potreby môžete volať na tel.č.: 0949 552 214 (Nina). Nezabudnite si nejaké jedlo na opekanie a dobrú náladu :-).

Vidíme sa na výlete!

——————————-

Milá riešiteľka, milý riešiteľ,

na známosť Ti dávame termín prázdninového výletu! Výlet bude 28.8. 2021 niekde dostupne v okolí Žiliny. Radi privítame všetkých riešiteľov Sezamu aj Sezamka, súčasných či bývalých a všetkých ostatných priaznivcov súťaže. Tak ako vždy, aj tentokrát nás bude čakať okrem výletu aj super hra, veľa nových či starých kamarátov a množstvo zážitkov k tomu. Určite sa je na čo tešiť!

Bližšie informácie, vrátane trasy, časov a aktuálnych opatrení, zverejníme približne týždeň pred výletom, keď už budeme vedieť, ako je na tom pandemická situácia. Všetci dúfame, že sa nám výlet podarí uskutočniť.

Tešíme sa na Teba a veríme, že sa vidíme na výlete 🙂