SEZAMko online 4.12. 2021

Naši milí riešitelia, vážení rodičia!

Druhou sériou sa skončila zimná časť našej súťaže v tomto školskom roku. Ďakujeme všetkým, ktorí sa jej zúčastnili, za ich výborné riešenia a veríme, že ste sa pri nich aj zabavili, aj všeličo naučili.

Zimná časť súťaže Sezamko sa zvykla končiť nie len takýmto pozdravom, ale aj celodenným stretnutím riešiteľov v Žiline. Tohto roku sa má uskutočniť v sobotu 4. decembra 2021. Najskôr sme naplánovali bohatý program do priestorov fakulty. Potom, pri zhoršovaní zdravotnej situácie, sme pripravili bezpečnejšie spoločné putovanie, hry a aj prekvapenie vonku v lesoparku v jej okolí. Žiaľ, aktuálne ale nie sú možné ani takéto akcie.

Na to sme si ale už pomaly zvykli, ale stretnúť sa s Vami chceme aj tak. Rozhodli sme sa preto:

  • Pripravené stretnutie a hru vonku si dobre odložíme, a pozveme Vás na ňu do Žiliny hneď, ako to opatrenia umožnia. Buďme optimisti a dúfajme, že sa to podarí vo vhodnú sobotu už v zime alebo na skorú jar 2022.
  • V pôvodnom termíne 4. decembra 2021 sa stretneme on-line a zažijeme toto:

 14:00 uvítanie 

 14:10 prednáška (bude treba nožnice, lepidlo, papier a pastelky) 

 15:00 hra (nie online) 

 15:45 vyhodnotenie hry

 16:00 zložité šarády

 17:00 hymna s gitarou, spievanie

 17:30 koniec

  • Potrebné linky budú včasne zverejnené na stránke. Ak sa chcete zúčastniť vyplňte prosím čím skôr návratku a vyhraďte si v sobotu čas od 14:00 do 17:30. Tak dovidenia a dopočutia!  

Pozdravujú organizátori súťaží SEZAMko a SEZAM.