Sústredenie SEZAM a karanténa…

Milí rodičia,

predpokladám, že sledujete aktuálnu situáciu podobne pozorne ako my. Tá sa stále mení, takže v tomto okamžiku asi definitívne riešenie nepoznáme.

Zatiaľ všetky zatvorené školy (a nie sú tam ani všetky ZŠ) majú predbežný termín otvorenia od 23. 3. Pokiaľ zostane toto zachované, a vyučovanie sa na Slovensku 23.3. plošne rozbehne, chceme sústredenie nechať zbehnúť v pôvodnom termíne na pôvodnom mieste v Terchovej. Samozrejme poprosíme, aby sa ho nezúčastnil nikto s individuálnou podozrivou anamnézou.

Ak sa situácia zmení, uvažujeme o posune sústredenia na neskorší termín štvrtok až nedeľa, ale v inom zariadení (Terchová má ďalšie termíny už obsadené). Máme zatiaľ predbežne rezervovaný penzión Jazmín na Duchonke v termíne 2.-5.apríla, prípadne penzión Roháč na Hutách v termínoch 16.-19.4. alebo 23. – 26. 4. 2020. Ďalej zatiaľ optimisticky nehľadáme, na druhej strane v máji začínajú školské výlety a chaty už bývajú plné.

Poprosím vás pozornejšie sledovať našu stránku na tomto mieste pre aktuálne informácie.

Zároveň nás samozrejme zaujíma váš názor na tento predbežný plán. Ak sa k nemu chcete vyjadriť, dať iný návrh a podobne, využite možnosť pridať komentár priamo k tomuto oznámeniu, kde si ho budeme vedieť všetci prečítať.

Hynek B.

One thought on “Sústredenie SEZAM a karanténa…

  1. Za mna by som v tejto situácii nič neorganizovala až do upokojenia situácie . Predpokladá sa že minimálne do veľkonočných prázdnin školy fungovať nebudú .

Comments are closed.