SEZAMKO ONLINE už DNES!

Ak ste sa cestou na prednášky zatúlali, stretávame sa pred prednáškami tu: https://meet.jit.si/SezamkoOnlineStretnutieZima2020

A o 16:00 začínajú prednášky tu:

Po prednáškach sa znovu stretneme spolu tu: https://meet.jit.si/SezamkoOnlineStretnutieZima2020

——————————————————————————————————————————————————————

Po úspešnom teleportovaní sa stretnete o 13:45 s ostatnými dobrodruhmi a porozprávate si, čo všetko sa vám stalo a poobzeráte svoje obrázky. Následne vás čaká zápolenie vo Veľkej súťaži v riešení úloh a odhaľovaní tajomstiev Grónska. Aby ste mohli súťažiť, rozdelili sme vás do takýchto družiniek:

Družinka 1: Viliam Štoudek, Arne Štoudek, Kika Jančigová, Lucka Kováčová, Sandra Slameníková, Ika, Matúš, Maťka, pripojte sa sem.

Družinka 2: Ema Dubovská, Hana Šipošová, Jakub Jančiga, Matej Knoško, Marek Cimrák, Vierka, Kika, Miška V., Ferko, pripojte sa sem.

Družinka 3: Juraj Rebroš, Zuzana Chovancová, Šimon Doruša, Kamila Grajciarová, Vojto Bálint, Nina, Miška R., Marián, Iva, pripojte sa sem.

Družinka 4: Matej Brezák, Jakub Švihra, Lia Potanková, Max Ján Jäger, Eliška Miliczká, Števka, Gabika, Hynek, pripojte sa sem.

Družinka 5:  Alica Foldesová, Jakub Gabko, Jonáš Pavelka, Nela Točeková, Ondrej Čársky, Betka, Braňo, Lujza, pripojte sa sem.

Ak toto čítate po 15:30, už je tu niečo iné, refreshnite si stránku.

———————————————————————————————————————————————————————————–

Všetky informácie ku Grónskemu teleportu nájdete tu.

Ak toto čítate poobede, už je tu niečo iné, refreshnite si stránku. 

———————————————————————————————————————————————————————————–

Ahojte 🙂 

Dnes nás čaká príjemný doobedný aj poobedný program. Všetko, čo budete potrebovať, sem pribudne v priebehu dňa v správny čas.

Zatiaľ stačí, keď sa pripojíte o 9:45 na tento link a tam sa dozviete všetko dôležité.

V prípade technických problémov alebo iných otázok sa obráťte na:

Ninu Benkovú

Tešíme sa na vás

Vaši vedúci