Letné sústredenie SEZAM 2021 v plnej príprave…

V týchto dňoch by ste si mali v schránkach nájsť nie len opravené riešenia poslednej, 3. letnej série, ale spolu s nimi aj pozvánku a návratku na letné sústredenie.

To plánujeme, a veríme, že sa uskutoční, od 30.júla do 8.augusta v penzióne Roháčan na Hutách. Pozvánku a návratku si môžete stiahnuť aj tu a tu, a nájdete v nich všetky podrobnosti. Ak by vám nestačili, kľudne nám píšte na adresu sustredenie@sezam.sk . Prvé návratky k nám už dorazili. Posledné by to mali stihnúť do piatku 25.6.2021.

Na programe sústredenia začnú vedúci pracovať na stretnutí tento víkend, určite sa na neho môžete tešiť.

Trochu menej sa tešíme na potrebné zdravotné opatrenia, ale zvládneme to. Platné požiadavky pre účastníkov detských pobytových akcií si môžete podrobne pozrieť tu. Stručné zhrnutie: 3 dni starý PCR test (má byť bezplatný), registrácia na stránke korona.gov.sk a prehlásenie o bezinfekčnosti. To si môžete stiahnuť tu, pozor, dátum musí byť deň nástupu na akciu, teda 30.7.2021. Okrem toho samozrejme budeme dodržiavať platné nariadenia (pre okres LM, kam Huty patria), a dávajte si pozor, čo treba splniť pri návratoch zo zahraničia.

Aktuálne informácie a prípadné pokyny nájdete na tejto stránke. Všetko dôležité vám pošleme aj mailom. Vidíme sa na Hutách!