17. výlet Sezamu

Ahojte,

na výlet sa stretneme v sobotu 19.2.2022 o 8.40 na železničnej stanici v Žiline (zo smeru Bratislava prichádza rýchlik R601 o 8.36). Spoločne sa presunieme na zastávku Hurbanova odkiaľ nám o 9.26 pôjde autobus č. 27. Do Zástrania dorazíme o 9.43 (ak vám to viac vyhovuje, tak sa k nám môžete pripojiť až v Zástraní na zastávke MHD Zástranie, Stará dedina).

Vyberieme sa po červenej značke až k rázcestníku Pod Kučerovkou, kde sa napojíme na zelenú značku a ňou budeme pokračovať k prístrešku. Naspäť potom pôjdeme rovnakou trasou. Cestou nás bude čakať niekoľko hier. 

Zo Zástrania nám opäť z rovnakej zastávky pôjde autobus č. 27 o 16.11 a vystúpime na zastávke Kysucká o 16.27 (rýchlik R610 na smer Bratislava odchádza o 17.24). 

Výlet sa uskutoční v režime OTP. Pre deti do 18 rokov stačí na účasť na výlete aj negatívny výsledok samotestu. Chceli by sme požiadať aj deti do 12 rokov, aby si pred výletom tiež spravili samotest. Výsledok samotestu si odfoťte a buď nám fotku pošlite na sezam@sezam.sk alebo nám ju ukážte v deň výletu.

Nezabudnite si zobrať teplé a nepremokavé oblečenie (a čaj v termoske, ak chcete), potvrdenie o očkovaní/prekonaní/testovaní/fotku samotestu  a 1,40€ na 2 zľavnené 60 minútové lístky (určené pre deti a študentov) zo Žiliny do Zástrania.

Tešíme sa na vás na výlete!

—————————————————————-

Milí riešitelia a priaznivci Sezamu či Sezamka,

pozývame vás všetkých na výlet, ktorý bude, ako už mnohí viete, v sobotu 19.2. 2022. Všetci veríme, že sa nám ho podarí uskutočniť naživo v okolí Žiliny v Zástraní. V takom prípade bude istou náhradou za zrušené decembrové stretnutie Sezamka. Čo to znamená? Výlet bude rovnako určený úplne pre všetkých, no môžete sa tešiť aj na nejakú hru či iný zaujímavý program, ktorý zvykne bývať na stretnutiach či sústredeniach. V prípade výletu naživo, ak sa nič dovtedy nezmení, bude režim OTP. Ak by sa výlet naživo uskutočniť nemohol, tak sa stretneme aspoň online, podobne ako v decembri.

Ak máš o výlet záujem, vyplň prosím najneskôr do pondelka 7.2.2022 prihlášku na sezam.sk/vylet. Slúži nám na to, aby sme vedeli prispôsobiť program výletu jeho účastníkom.

Bližšie informácie zverejníme približne týždeň pred výletom na stránke Sezamu a pošleme ich aj mailom tým z vás, ktorí vyplníte prihlášku. Ak máte akékoľvek otázky ohľadom výletu, tak píšte na sezam@sezam.sk alebo volajte na +421 949 552 214 (Nina).

Tešíme sa na vás!