18. výlet SEZAMU

Výlet sme absolvovali za pomerne daždivého počasia. Na rozhľadni nám dokonca aj snežilo, našťastie sa ale potom počasie umúdrilo a mohli sme sa zahrať a dokončiť výlet už bez dažďa. Všetky fotky z výletu nájdete tu: https://photos.app.goo.gl/oX9bD1fUtyVTmDyR6

Dúfame, že ste si všetci výlet užili a tešíme sa nabudúce!

—————————————————————————————————————

Ahojte,

pozývame všetkých riešiteľov a priaznivcov Sezamu a Sezamka na výlet, kde sa spolu znova zahráme hry, prejdeme sa na pekné miesta a užijeme si kopec zábavy. 

Výlet bude v sobotu 9.4.2022 v okolí Žiliny. Stretneme sa o 8:30 na železničnej stanici v Žiline, odkiaľ spolu pôjdeme o 8.43 osobákom do Rajca (ak vám to viac vyhovuje, tak môžete prísť aj priamo do Rajca na železničnú stanicu). Odporúčaná doprava z Bratislavy je rýchlikom, ktorý prichádza o 8:36 do Žiliny. V Rajci budeme o 9.19 a spolu sa odoberieme na rozhľadňu Dubová a potom k ruinám Rajeckého hradu. Výlet zakončíme v Kľačiach, odkiaľ nám o 15.40 zo zastávky Kľače, Jednota pôjde autobus naspäť. Na autobusovú stanicu v Žiline dorazíme o 16.15. Na smer Bratislava odchádza rýchlik o 17.24

Ak sa chcete výletu zúčastniť, tak prosím do utorka 5.4.2022 vyplňte túto prihlášku: https://forms.gle/GexiJHqhTQyvKGPR8, pomôže nám to pri plánovaní programu. 

V prípade akýchkoľvek otázok môžete písať na sezam@sezam.sk alebo volať Nine na tel.č. +421 949 552 214.

Čo sa týka korony, tak momentálne sa môžu hromadné podujatie organizovať bez obmedzení, takže od vás žiadne potvrdenia o testovaní vyžadovať nebudeme, aj tak by sme ale odporúčali spraviť si pred výletom aspoň samotest.

Nezabudnite si zobrať vhodné oblečenie podľa počasia, drobné na lístok na autobus, jedlo a vodu na celý deň.

Tešíme sa na vás na výlete!