19. výlet Sezamu

Včera sme už tradične ukončili prázdniny sezamovým výletom. Vyrazili sme na Železnú studničku v Bratislave. Cestou nás čakal výhľad na Bratislavu z rozhľadne na Americkej lúke, opekačka, gitarovanie, športy a hra, v ktorej sme zisťovali, kto z nás má najviac šťastie. Fotky z výletu nájdete tu: https://photos.app.goo.gl/MXcJ1u3WZnY3DDNz5.

Veríme, že ste si výlet užili a už teraz sa môžete tešiť na ďalší, ktorý sa uskutoční v sobotu 12.11.2022 v okolí Bratislavy.


Milí riešitelia a priatelia seminárov SEZAM a SEZAMKO!

Pozývame Vás všetkých na výlet, ktorý sa uskutoční v sobotu 3.9.2022 v Bratislave. Stretneme sa v Bratislave vo vestibule Hlavnej stanice pod tabuľou o 9.50 (vlak R600 Tatran zo smeru Žilina prichádza o 9.47). Trolejbusom č. 42 sa presunieme na zastávku Červený most, kde dorazíme o 10.16. Vydáme sa k Partizánskej lúke a neskôr sa pripojíme na červenú značku, ktorou pôjdeme k rozhľadni na Americkej lúke. Odtiaľ budeme pokračovať na Železnú studničku, kde si zahráme pripravenú hru, budeme gitarovať a ak už nebude platiť zákaz kladenia ohňov, tak si aj niečo opečieme. Potom sa poberieme náučným chodníkom naspäť na zastávku Červený most, odkiaľ nám o 17.24 pôjde trolejbus č. 42. Okolo 17.40 dorazíme na Hlavnú stanicu v Bratislave a o 18.13 pôjde vlak R613 Tatran na smer Žilina.

Ak sa chcete výletu zúčastniť, tak do štvrtku 1.9. prosím vyplňte túto prihlášku: https://forms.gle/UVhw9ZTcJ4AXBquX8, pomôže nám to pri organizácii výletu. Vlakom zo Žiliny pôjde Maťka, 15min pred odchodom vlaku bude čakať na železničnej stanici v Žiline pod tabuľou. Na hlavnej stanici v Bratislave bude čakať Gabika.

V prípade akýchkoľvek otázok môžete písať na sezam@sezam.sk.

Nezabudnite si zobrať nejaké jedlo na opekanie, 0,90 Eur na 2 zľavnené lístky na trolejbus a vhodné oblečenie podľa počasia. Ak chcete, tak si kľudne doneste aj frisbee disk, či iné drobné vybavenie na šport. 

Tešíme sa na Vás na výlete!