22. výlet

Aj napriek tomu, že je už skoro polovica marca sme dnes absolvovali zasnežený výlet na Stratený budzogáň. Celou cestu nás sprevádzalo sneženie, ale aspoň sme si mohli užiť aj trochu guľovania a padania do snehu. Všetky fotky z výletu nájdete tu.

Dúfame, že ste si dnešný výlet užili a tešíme sa na vás na ďalšom, ktorý nás bude čakať v nedeľu 14.5. v okolí Bratislavy.


Milí riešitelia a priatelia SEZAMu a SEZAMKA!

Pozývame Vás všetkých na výlet, ktorý sa uskutoční v sobotu 11.3.2023. 

Stretneme sa o 9.30 na železničnej stanici v Žiline (o 9.29 prichádza vlak z Bratislavy). O 9:50 pôjdeme autobusom na zastávku Zbyňov, Rázc. Následne sa vyberieme po žltej značke na Zbyňovskú skalnú ihlu a potom aj na Stratený budzogáň. Cestou naspäť sa spoločne niečo zahráme a skončíme v Kľačoch. Zo zastávky Kľače, Jednota nám o 16:35 pôjde autobus do Žiliny, kde budeme o 17:08 (o 17:30 odchádza vlak do Bratislavy).

Nezabudnite si na výlet zobrať vhodné oblečenie a drobné na autobus.

Ak sa chcete výletu zúčastniť, tak nám prosím najneskôr 9.3. vyplňte prihlášku. Z Bratislavy nepôjde na výlet žiaden vedúci, ale pred výletom medzi sebou prepojíme mailom všetkých, ktorí budú z Bratislavy cestovať vlakom.

Ak máte akékoľvek otázky, tak kľudne píšte na sezam@sezam.sk. 

Tešíme sa na Vás!