Čo sa práve deje: SEZAMKO zberá prihlášky na sústredenie, Sezamáci počítajú tretiu sériu…

Riešitelia SEZAMKA si už svoje odpočítali, a teraz sa môžu tešiť na sústredenie. Čaká na nás Kaštieľ Patrovec pri Trenčine, kde sme si boli tento víkend pozrieť vnútorné aj vonkajšie priestory. Určite nám tam bude dobre. Sústredenie je naplánované od štvrtka 1.6.2023 do soboty 3.6.2023 (aby sme necestovali plnými vlakmi a v nedeľu bol čas na oddych).

Neváhajte preto využiť túto príležitosť stretnúť sa s ostatnými riešiteľmi aj vedúcimi. V programe nás čakajú matematické rozprávania aj súťaže, zaujímavé a napínavé hry v prírode aj na zámku, športové zápasy, možno aj trochu umenia. Môžete sa trochu nechať aj prekvapiť.

Pozvánky sme posielali spolu s opravenou druhou sériou a pripomíname, že návratky treba posielať poštou alebo elektronicky do utorka 18.4.2023. Ak náhodou budete trochu meškať, určite počkáme, definitívne by sme radi všetko uzavreli nasledujúci víkend.

Ak sa chcete k organizácii alebo náplni sústredenia niečo spýtať a dostať podrobnejšie informácie, napíšte nám na sustredenie@sezam.sk alebo zavolajte na kontaktné čísla z pozvánky.

Myslíme samozrejme aj na riešiteľov Sezamu, ktorí práve usilovne počítajú poslednú, tretiu letnú sériu. Po jej vyhodnotení sa dozvieme výsledné poradie, a aj Sezamákov bude čakať prihlasovanie na letné sústredenie. Na ňom sa stretneme v strede prázdnin na Hutách. Držíme palce a želáme veľa dobrých nápadov pri rátaní.