Uzavretá posledná séria a leto pred nami!

Milí riešitelia,

na obvyklých miestach na tejto stránke nájdete vzorové riešenia a záverečné poradie po 3. a teda poslednej letnej sérii. Pošleme Vám ich aj e-mailom. Svoje vlastné opravené úlohy si nájdete na clasroome alebo Vám ich tiež pošleme, podľa toho, ako sa ku nám dostali.

Tak ako veľa vecí v tomto roku bola aj naša letná časť iná ako všetky doteraz. Ďakujeme všetkým riešiteľom, že popri škole zvládli elektronicky aj SEZAM, a aj sami sebe, že sme (s menšími meškaniami a problémami) zvládli aj elektronické opravovanie a organizovanie.

Gratulujeme úplným víťazom, ktorí v poradí Lucia Chladná, Matúš Jonaštík a Igor Vargovič získali 75, 74 a 73 bodov a zvládli tak všetky úlohy absolútne špičkovo. Uznanie si ale zaslúžia všetci, ktorí popri iných povinnostiach a ťažkostiach zabojovali hoc aj s jednou z nich.

Dôležité je, že naše stretávanie sa v letnej časti nekončí, pretože prázdninové sústredenie od 31.7. do 9.8. sa na Hutách (ak sa nestane niečo ozaj nečakané) BUDE!!!

Pozvánky, návratky a ďalšie informácie ku Vám v najbližších hodinách vyštartujú mailmi a budú aj tu na stránke. Neváhajte, a príďte sa stretnúť naozaj a naživo!