Letné sústredenie SEZAM 31.7.-9.8. 2020

Naši milí riešitelia, vážení rodičia,

Ako sa Vám už asi donieslo mailom, v strede prázdnin (ak sa nestane nič nečakané) spolu strávime desať dní na tradičnom sústredení v penzióne Roháčan (www.rohacan.sk) v Hutách na Orave. Miesto je nové a pekné, len pripomenieme, že na Orave môže byť aj v lete chladno.

Podrobné informácie sme Vám zaslali v pozvánke, ktorú nájdete aj tu. Prihlásiť sa treba zaslaním pozorne vyplnenej návratky (je aj tu), ktorú nám pošlete poštou alebo ešte lepšie naskenovanú na adresu sustredenie@sezam.sk. Na tejto adrese sa nás môžete spýtať aj na všetky ďalšie informácie. Pokúsime sa na sústredenie zmestiť všetkých záujemcov, ak by to naozaj nešlo bude rozhodovať záverečné poradie. 

Sústredenie prebehne za predpísaných hygienických podmienok, ktoré je možné nájsť na http://www.uvzsr.sk/docs/info/covid19/Usmernenie_zotavovacie_podujatia.pdf. Ich splnenie by nemal byť problém, a postaráme sa o to spoločne účastníci, vedúci aj zamestnanci penziónu. Vy si na tábor musíte priniesť potvrdenie o bezinfekčnosti (je aj tu) s podpisom rodičov a dátumom 31.7.2020.  Pre cestovanie odporúčame prísť čo najbezpečnejšie na zraz do Liptovského Mikuláša, odkiaľ už pôjdeme spoločným autobusom. 

Tábory sú povolené a budú sa konať po celom Slovensku, tak to určite zvládneme aj my.

Určite náročnejší bude všetok náš športový, spoločenský aj matematický program. Ten pre vás vedúci už pripravujú a tešia sa, čo spolu zažijeme. 

Prípadné organizačné zmeny alebo spresnenia budeme uverejňovať na tomto mieste a upozorníme Vás vždy aj mailmi na kontaktné adresy z návratiek. 

Tak teda neváhajte, odpíšte a príďte na sústredenie oddýchnutí, dobre naladení (a aj zdraví).

Vaši vedúci.