On-Letné sústredenie SEZAMKO sa blíži!

Posledný májový víkend, od piatku 28. do nedele 30., sa uskutoční sústredenie pre riešiteľov letnej časti seminára Sezamko.

Žiaľ, stále on-line. Aj keď školy sa už otvorili, ubytovacie zariadenia ešte nie, a plánovať sústredenie musíme s aspoň mesačným predstihom. (Zvažujeme možnosť náhradného prezenčného stretnutia na konci prázdnin alebo začiatku školského roku.)

Prípravy na májové sústredenie sú už v plnom prúde. Pozvánka k Vám cestovala poštou, a práve teraz sa nám schádzajú návratky.

Nakoľko kapacity ešte nemáme úplne vyčerpané, pozrite si, či ste náhodou poslať návratku nezabudli, alebo sa vám víkend neuvoľnil. Pokiaľ sa k vám pozvánka a návratka nedostali, nájdete ich aj tu a tu. Na prípadné otázky vám radi odpovieme aj na adrese sezam@sezam.sk. Posledný termín na prihlásenie je piatok 21.5.2021.

Predbežný program sústredenia, aj s možnosťou prihlásiť sa na jednotlivé programy, zverejníme na tejto stránke v sobotu 22.5.2021. O novinkách a ďalších dôležitých informáciách vás budeme informovať aj prostredníctvom kontaktných mailov z návratiek.

Program sústredenia opäť prinesie veľa zaujímavého, napínavého aj veselého, tešíme sa na stretnutie!