Druhá séria SEZAM a SEZAMKO je na svete a na ceste ku vám!

Riešiteľov tej prvej bolo neúrekom, tak nám jej opravenie a spracovanie trvalo o pár dní dlhšie. Ale už sme hotoví.

Zadania druhých sérií, vzorové riešenia a definitívne poradia si už teraz môžete pozrieť tu na stránke na obvyklých miestach.

Tak isto sú ale aj s vašimi okomentovanými riešeniami v obálkach na ceste do vašich stránok. V priebehu budúceho týždňa by ste si ich tam mali nájsť.

(Už teraz ale vieme, že ku niekoľkým sa nedostanú. Agáta N. a Michal M. nám nedodali adresu, kam im písať. Ak nám ju e-mailom oznámite, pošleme. V Sezamkovi máme aj 3 anonymných riešiteľov, u ktorých nepoznáme ani meno. Ak máte dojem, že ste jeden z nich, tiež nám napíšte na sezam@sezam.sk a vyriešime. Podobne sa nám ozvite aj ostatní, u ktorých niektoré údaje nie sú kompletné alebo správne.)

(Tiež vás chceme poprosiť aby ste, ak to nie je problém, uprednostnili posielanie riešení papierovou poštou. Akceptujeme samozrejme aj všetky elektronicky poslané riešenia, máme s nimi ale o kus viac práce a pri tohtoročnom počte riešiteľov to už je cítiť. Ďakujeme.)

Do 8. novembra držíme palce pri rátaní úloh druhej série!

(Termín znamená, že aj v tento deň ešte stačí riešenia poslať alebo hodiť do schránky. Tak využite svoj čas čo najlepšie..)