Výlet 13.11. – bližšie informácie

Ahojte,

pozývame všetkých riešiteľov a priaznivcov SEZAMU a SEZAMKA na výlet, ktorý sa uskutoční v sobotu 13.11.2021. Stretneme sa v Bratislave na Hlavnej stanici (zo smeru Žilina prichádza vlak o 9.47) a pôjdeme na vlak o 10.18 do Svätého Jura, kde dorazíme o 10.33 (ak Vám to viac vyhovuje, tak môžete prísť aj priamo do Svätého Jura na železničnú stanicu). Pomedzi vinohrady vyrazíme na rozhľadňu. Odtiaľ budeme stúpať vyššie a napojíme sa na zelenú značku. Po nej budeme pokračovať k archeologickým náleziskám Veľkomoravské hradisko a Neštich. Cestou dole sa ešte zastavíme pri hrade Biely Kameň a napokon už len zídeme do Svätého Jura. O 15.25 nám odtiaľ pôjde vlak späť do Bratislavy na Hlavnú stanicu, kde budeme o 15.42 (vlak na smer Žilina odchádza o 16.13).

Keďže epidemiologická situácia sa neustále zhoršuje, v záujme bezpečnosti nás všetkých, by sme chceli poprosiť každého účastníka výletu, aby bol buď plne zaočkovaný alebo mal negatívny výsledok PCR testu nie starší ako 72 hodín od odberu alebo negatívny výsledok antigénového testu nie starší ako 48 hodín od odberu alebo mal potvrdenie o prekonaní ochorenia COVID-19 v priebehu posledných 180 dní.

Ak máte akékoľvek otázky ohľadom výletu, tak môžete volať Maťke, pôjde aj na výlet vlakom zo Žiliny, od 7.00 bude čakať vo vestibule na stanici v Žiline.

Tešíme sa na Vás na výlete!